Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/38705
Title: Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтами
Authors: Сапіга, Вікторія Ярославівна
Михалевич, Артур Петрович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Keywords: структуруюча здатність
низькожирні суміші для морозива
натуральні інгредієнти
structuring ability
low-fat mixes for ice cream
natural ingredients
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2022
Citation: Вивчення структуруючої здатності низькожирних сумішей для виробництва морозива з натуральними структуруючими інгредієнтами / В. Я. Сапіга, А. П. Михалевич, Г. Є. Поліщук, Т. Г. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 234–235
Abstract: Морозиво – продукт зі складною полідисперсною структурою та оригінальними органолептичними властивостями, який високо цінується споживачами. Структурна та колоїдна конструкція морозива за низькотемпературного зберігання роблять його дуже перспективним засобом для стабілізації та доставки біоактивних сполук і корисних мікроорганізмів в організм людини. На сьогоднішній день задокументовано багато способів виробництва морозива функціонального призначення як джерела пробіотиків, пребіотиків, синбіотиків, харчових волокон, природних антиоксидантів, зокрема поліфенолів, незамінних та поліненасичених жирних кислот, а також морозива з низьким глікемічним індексом, збагаченим мінералами або мікроелементами.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/38705
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf618,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.