Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/38845
Title: Utilization of food waste in European Union
Authors: Hulevatа, Iryna
Salavor, Oksana
Nychyk, Oksana
Bublienko, Natalia
Keywords: кафедра екологічної безпеки та охорони праці
food industry waste
disposal
European Union
відходи харчової промисловості
утилізація
Європейський Союз
Issue Date: 2022
Citation: Utilization of food waste in European Union / I. Hulevata, O. Salavor, O. Nychik, N. Bublienko // Scientific progress: innovations, achievements and prospects : 4th International scientific and practical conference, 9 – 11.01.2023. – Munich, Germany : MDPC Publishing. – Pp. 19–22
Abstract: The development of separate food waste collection and recycling is an integral part of improving natural resource efficiency and the transition to a sustainable economy. Food waste can be used as sources of raw materials and energy. The paper defines the necessity of creating an ecologically safe food waste management system. Розвиток роздільного збору та переробки харчових відходів є невід’ємною частиною підвищення ефективності використання природних ресурсів та переходу до сталої економіки. Харчові відходи можна використовувати як джерело сировини та енергії. У тезах визначено необхідність створення екологічно безпечної системи поводження з харчовими відходами.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/38845
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мюнхен.pdf174,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.