Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39589
Title: Білкововмісні харчові продукти
Authors: Романовська, Тетяна Іванівна
Осейко, Микола Іванович
Шевчик, Василь Іванович
Keywords: олія
oil
білок
white
жир
fat
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2022
Citation: Романовська, Т. І. Білкововмісні харчові продукти / Т. І. Романовська, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : тези доповідей ІІ-ої міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, м. Київ, 24 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 71.
Abstract: Розробка рецептур виготовлення харчових продуктів з використанням як інгредієнта концентратів білків зернових та ізолятів олійних культур базується на визначенні оптимального внесення даних компонентів для поліпшення в’язкості та структурно-механічних характеристик продукту та його органолептичних показників. The development of recipes for the manufacture of food products using grain protein concentrates and oilseed isolates as an ingredient is based on determining the optimal application of these components to improve the viscosity and structural-mechanical characteristics of the product and its organoleptic indicators.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39589
Appears in Collections:Тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.