Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39589
Title: | Білкововмісні харчові продукти |
Authors: | Романовська, Тетяна Іванівна Осейко, Микола Іванович Шевчик, Василь Іванович |
Keywords: | олія oil білок white жир fat кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Романовська, Т. І. Білкововмісні харчові продукти / Т. І. Романовська, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : тези доповідей ІІ-ої міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, м. Київ, 24 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 71. |
Abstract: | Розробка рецептур виготовлення харчових продуктів з використанням як інгредієнта концентратів білків зернових та ізолятів олійних культур базується на визначенні оптимального внесення даних компонентів для поліпшення в’язкості та структурно-механічних характеристик продукту та його органолептичних показників. The development of recipes for the manufacture of food products using grain protein concentrates and oilseed isolates as an ingredient is based on determining the optimal application of these components to improve the viscosity and structural-mechanical characteristics of the product and its organoleptic indicators. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39589 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Здорове_харчування_від_дитинства_до_довголіття_24_11_22 -71.pdf | 249,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.