Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39590
Title: Восковмісні харчові продукти
Authors: Романовська, Тетяна Іванівна
Осейко, Микола Іванович
Шевчик, Василь Іванович
Keywords: олія
oil
wax
віск
жир
fat
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2022
Citation: Романовська, Т. І. Восковмісні харчові продукти / Т. І. Романовська, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 16 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 39–40.
Abstract: Віск є структуроутворювачем олійновмісних харчових продуктів та дозволяє, зменшивши у харчовому раціоні твердоплавких ненасичених транс-ізомерних жирних кислот та насичених жирних кислот у складі жировмісного харчового продукту, поліпшити структурно-механічні властивості продукту та зменшити вміст компонентів, що підвищують вміст холестеролу у крові. Wax is a structure-builder of oil-containing food products and, by reducing the amount of hard-melting unsaturated trans-isomeric fatty acids and saturated fatty acids in the fat-containing food product in the diet, improves the structural and mechanical properties of the product and reduces the content of components that increase blood cholesterol.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39590
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник Коференції ТОП 16.11.2022 _39-40.pdf582,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.