Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39590
Title: | Восковмісні харчові продукти |
Authors: | Романовська, Тетяна Іванівна Осейко, Микола Іванович Шевчик, Василь Іванович |
Keywords: | олія oil wax віск жир fat кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Романовська, Т. І. Восковмісні харчові продукти / Т. І. Романовська, М. І. Осейко, В. І. Шевчик // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 16 листопада 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 39–40. |
Abstract: | Віск є структуроутворювачем олійновмісних харчових продуктів та дозволяє, зменшивши у харчовому раціоні твердоплавких ненасичених транс-ізомерних жирних кислот та насичених жирних кислот у складі жировмісного харчового продукту, поліпшити структурно-механічні властивості продукту та зменшити вміст компонентів, що підвищують вміст холестеролу у крові. Wax is a structure-builder of oil-containing food products and, by reducing the amount of hard-melting unsaturated trans-isomeric fatty acids and saturated fatty acids in the fat-containing food product in the diet, improves the structural and mechanical properties of the product and reduces the content of components that increase blood cholesterol. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39590 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник Коференції ТОП 16.11.2022 _39-40.pdf | 582,73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.