Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39592
Title: | Антиоксиданти і прооксиданти у оздоровчому і дієтичному харчуванні |
Authors: | Романовська, Тетяна Іванівна Осейко, Микола Іванович |
Keywords: | wool вовна віск wax жир fat кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Романовська, Т. І. Антиоксиданти і прооксиданти у оздоровчому і дієтичному харчуванні / Т. І. Романовська, М. І. Осейко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 17-18 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 38–39. |
Abstract: | Прооксидантами вважають стероли та воски, яких у оліях до 0,4 %. За певних умов речовини можуть бути як анти-, так і прооксидантами, тому вивчення властивостей мінорних супутніх речовин жирових продуктів є актуальним для створення харчових продуктів оздоровчого і дієтичного призначення. Sterols and waxes are used as pro-oxidants, which are up to 0.4% in oils. For singing minds, speeches can be both anti- and pro-oxidants, so the increase in the power of minor concomitant speeches of fatty products is relevant for the creation of food products for health and dietary purposes. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39592 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник мат. Оздоровчі _ 17-18 листопада 2021 р-38-39.pdf | 486,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.