Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39592
Title: Антиоксиданти і прооксиданти у оздоровчому і дієтичному харчуванні
Authors: Романовська, Тетяна Іванівна
Осейко, Микола Іванович
Keywords: wool
вовна
віск
wax
жир
fat
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2021
Citation: Романовська, Т. І. Антиоксиданти і прооксиданти у оздоровчому і дієтичному харчуванні / Т. І. Романовська, М. І. Осейко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 17-18 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 38–39.
Abstract: Прооксидантами вважають стероли та воски, яких у оліях до 0,4 %. За певних умов речовини можуть бути як анти-, так і прооксидантами, тому вивчення властивостей мінорних супутніх речовин жирових продуктів є актуальним для створення харчових продуктів оздоровчого і дієтичного призначення. Sterols and waxes are used as pro-oxidants, which are up to 0.4% in oils. For singing minds, speeches can be both anti- and pro-oxidants, so the increase in the power of minor concomitant speeches of fatty products is relevant for the creation of food products for health and dietary purposes.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39592
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірник мат. Оздоровчі _ 17-18 листопада 2021 р-38-39.pdf486,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.