Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуків дитячого харчування
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено дослідження харчової сировини для виробництва продуктів дитячого харчування. За результатами досліджень розроблено рецептурні суміші продуктів дитячого харчування.
Raw materials for production of baby food products were been searched. Based on the results mix recipe have been developed.
Raw materials for production of baby food products were been searched. Based on the results mix recipe have been developed.
Опис
Ключові слова
продукти дитячого харчування, baby food products, екструзія, фруктоза, чай Плантекс, зберігання, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, extrusion, fructose, tea Plantex, storage
Бібліографічний опис
Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуків дитячого харчування / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові праці ОНАХТ. — 2010. — Вип. 38., Т. 2 - С. 45-47.