Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуків дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено дослідження харчової сировини для виробництва продуктів дитячого харчування. За результатами досліджень розроблено рецептурні суміші продуктів дитячого харчування.
Raw materials for production of baby food products were been searched. Based on the results mix recipe have been developed.

Опис

Ключові слова

продукти дитячого харчування, baby food products, екструзія, фруктоза, чай Плантекс, зберігання, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, extrusion, fructose, tea Plantex, storage

Бібліографічний опис

Дослідження властивостей сировини з метою використання її для виробництва продуків дитячого харчування / К. О. Белінська, Н. О. Фалендиш, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька // Наукові праці ОНАХТ. — 2010. — Вип. 38., Т. 2 - С. 45-47.

Зібрання