Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

впровадження, технологія, птиця, сировина, птахокомбінат, переробка, implementation, technology, poultry, raw materials, poultry processing plant, processing, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Геращенко, А. С. Проект птахокомбінату потужністю 16,8 т м’яса птиці за зміну, з впровадженням переробки нехарчової сировини в м. Біла Церква : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Геращенко Анастасія Сергіївна ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2023. – 81 с.