Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів
Вантажиться...
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Створений з урахуванням нових освітніх технологій підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню здобувачами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення харчової сировини. Having been created with regard of the novelty educational technologies, this workbook complies with the course curriculum and will be helpful for students to obtain the basical knowledge and skills to improve the perspective and to elaborate the new technological methods to process the food raw materials.
Опис
Ключові слова
кафедра технології оздоровчих продуктів, оздоровчі продукти, технологічні процеси, світовий тренд, збагачення, безпека, foods for well-being, tecnhological processes, global trend, fortification, safety, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Оздоровчі продукти – світовий тренд та основний об’єкт перспективних технологій: теорія і практика / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів : підручник. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 4–19