Волонтерські практики підприємств харчової промисловості в кризових умовах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Березянко, Т. В. Волонтерські практики підприємств харчової промисловості в кризових умовах / Т. В. Березянко // Проблеми управління підприємств у сучасних умовах : матеріали ХVІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 квітня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 76–79

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в