Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/40803
Title: Використання нетрадиційних видів зернової сировини у виробництві продуктів оздоровчого спрямування
Authors: Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
Куделко, Альона Олександрівна
Keywords: зернові культури
чумиза
теф
кіноа
cereal crops
setaria italica
teff
quinoa
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2022
Citation: Бажай-Жежерун, С. Використання нетрадиційних видів зернової сировини у виробництві продуктів оздоровчого спрямування / С. Бажай-Жежерун, А. Куделко // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, 9 грудня 2022 р., м. Київ. – Київ, 2022. – С. 84-85
Abstract: Використання нетрадиційних видів зернової сировини таких як чумиза (Setaria italica), теф, просо пальчасте (Eleusine coracana (L.) Gaertn.), плоди кіноа (Chenopōdium quīnoa) тощо надає можливість створювати нові харчові продукти, зокрема оздоровчого та лікувально-профілактичного спрямування, а також виготовляти поживні страви у закладах громадського харчування. The use of non-traditional types of grain raw materials such as chumiza (Setaria italica), teff, finger millet (Eleusine coracana (L.) Gaertn.), quinoa fruits (Chenopōdium quīnoa), etc., provides an opportunity to create new food products, in particular, health-improving and therapeutic-prophylactic direction, and also make nutritious meals in catering establishments.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/40803
Appears in Collections:Матеріали конференцій



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.