Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41116
Title: Дослідження елементарного складу цикорію
Authors: Попова, Інна Вадимівна
Майборода, Олена Іванівна
Сімурова, Наталія Вячеславівна
Keywords: кафедра харчової хімії
термічна обробка цикорію
мінеральний склад
heat treatment of chicory
mineral composition
Issue Date: 2020
Citation: Попова, І. В. Дослідження елементарного складу цикорію / І. В. Попова, О. І. Майборода, Н. В. Cімурова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, October 7-9 2020, Lviv. – Lviv : Polytechnic National University, 2020. – Pp. 61
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41116
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61.pdf1,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.