Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41116
Title: | Дослідження елементарного складу цикорію |
Authors: | Попова, Інна Вадимівна Майборода, Олена Іванівна Сімурова, Наталія Вячеславівна |
Keywords: | кафедра харчової хімії термічна обробка цикорію мінеральний склад heat treatment of chicory mineral composition |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Попова, І. В. Дослідження елементарного складу цикорію / І. В. Попова, О. І. Майборода, Н. В. Cімурова // Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials, October 7-9 2020, Lviv. – Lviv : Polytechnic National University, 2020. – Pp. 61 |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41116 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.