Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4334
Title: До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства
Authors: Заславський, Аркадій Ісакович
Засядько, Ярослав Іванович
Павелко, Володимир Іванович
Keywords: системи кондиціювання повітря
камери сушіння
сиров'ялені і сирокопчені ковбаси
air conditioning system
drying chamber
dried and smoked sausage
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2006
Citation: Заславський, А. І. До питання зменшення витрат енергоносіїв у камерах сушіння сировялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного підприємства / А. І. Заславський, Я. І. Засядько, В. І. Павелко // Мясной бизнес. - 2006. - № 7 - С. 78-80.
Abstract: Виконано аналіз роботи систем кондиціювання повітря (СКП) в камерах сушіння сиров'ялених і сирокопчених ковбас м’ясопереробного виробництва і на його підставі розроблено комплекс заходів щодо підвищення економічності експлуатації енергетичних установок СКП. The authors of this publication have made an analysis of the air conditioning systems operation in the uncooked jerked sausage drying rooms, and worked out a package of measures to increase the equipments economical operation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4334
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhurnal_myasnoy_biznes_7.pdf128,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.