Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Название: | Дослідження процесу сушіння їстівних грибів |
Авторы: | Ковбаса, Володимир Миколайович Зінченко, Інна Миколаївна Терлецька, Віта Альбертівна Янюк, Тетяна Іванівна Фалендиш, Наталія Олексіївна Сергеєв, Анатолій Дмитрович |
Ключевые слова: | гриби глива звичайна pleurotus Ostreatus mushrooms гриби печериця двоспорова сушіння agaricus bisporus mushrooms drying кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів кафедра технології зберігання і переробки зерна |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2010. – Вип. 6/2 (21). – С. 56–59. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
doslid.pdf | 297,4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.