Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Название: Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
Авторы: Ковбаса, Володимир Миколайович
Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Янюк, Тетяна Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Сергеєв, Анатолій Дмитрович
Ключевые слова: гриби глива звичайна
pleurotus Ostreatus mushrooms
гриби печериця двоспорова
сушіння
agaricus bisporus mushrooms
drying
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2010. – Вип. 6/2 (21). – С. 56–59.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
doslid.pdf297,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.