Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Назва: | Дослідження процесу сушіння їстівних грибів |
Автори: | Ковбаса, Володимир Миколайович Зінченко, Інна Миколаївна Терлецька, Віта Альбертівна Янюк, Тетяна Іванівна Фалендиш, Наталія Олексіївна Сергеєв, Анатолій Дмитрович |
Ключові слова: | гриби глива звичайна pleurotus Ostreatus mushrooms гриби печериця двоспорова сушіння agaricus bisporus mushrooms drying кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів кафедра технології зберігання і переробки зерна |
Дата публікації: | 2010 |
Бібліографічний опис: | Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2010. – Вип. 6/2 (21). – С. 56–59. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
doslid.pdf | 297,4 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.