Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Назва: Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
Автори: Ковбаса, Володимир Миколайович
Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Янюк, Тетяна Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Сергеєв, Анатолій Дмитрович
Ключові слова: гриби глива звичайна
pleurotus Ostreatus mushrooms
гриби печериця двоспорова
сушіння
agaricus bisporus mushrooms
drying
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2010. – Вип. 6/2 (21). – С. 56–59.
Короткий огляд (реферат): Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
doslid.pdf297,4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.