Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4489
Title: Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини
Authors: Страшинський, Ігор Мирославович
Осейко, Микола Іванович
Гончаров, Георгій Іванович
Keywords: окислювальні процеси
м’ясна сировина
ліпіди
варені ковбаси
фосфатна суміш
харчова композиція
якість
oxidative processes
phosphate mixture
food composition
quality
cold Sirje
lipids
cooked sausage
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2004
Citation: Страшинський, І. М. Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини / І. М. Страшинський, М. І. Осейко, Г. І. Гончаров // Науковий вісник. - 2004. - Т. 6, № 2, Ч. 3. - С. 148-153.
Abstract: Досліджено вплив розробленої фосфатної суміші і харчової композиції на окислення ліпідів у модельних варених ковбасах, виготовлених з м’ясної сировини з ознаками PSE i DFD. Обґрунтовано доцільність використання запропонованих харчових добавок для зменшення вмісту продуктів окислення та покращання якості варених ковбас.
The effect of the developed phosphate mixture and food composition on lipid model cooked sausages made with raw meat with abnormalities PSE i DFD. Proved the feasibility of using nutritional supplements designed to reduce the content of products of oxidative damage that improve the quality of cooked sausages.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4489
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf179,33 kBAdobe PDFView/Open
4.2..pdf76,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.