Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4489
Title: | Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини |
Authors: | Страшинський, Ігор Мирославович Осейко, Микола Іванович Гончаров, Георгій Іванович |
Keywords: | окислювальні процеси м’ясна сировина ліпіди варені ковбаси фосфатна суміш харчова композиція якість oxidative processes phosphate mixture food composition quality cold Sirje lipids cooked sausage кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2004 |
Citation: | Страшинський, І. М. Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини / І. М. Страшинський, М. І. Осейко, Г. І. Гончаров // Науковий вісник. - 2004. - Т. 6, № 2, Ч. 3. - С. 148-153. |
Abstract: | Досліджено вплив розробленої фосфатної суміші і харчової композиції на окислення ліпідів у модельних варених ковбасах, виготовлених з м’ясної сировини з ознаками PSE i DFD. Обґрунтовано доцільність використання запропонованих харчових добавок для зменшення вмісту продуктів окислення та покращання якості варених ковбас. The effect of the developed phosphate mixture and food composition on lipid model cooked sausages made with raw meat with abnormalities PSE i DFD. Proved the feasibility of using nutritional supplements designed to reduce the content of products of oxidative damage that improve the quality of cooked sausages. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4489 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 179,33 kB | Adobe PDF | View/Open | |
4.2..pdf | 76,02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.