Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/471
Title: Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з валіном
Authors: Костенко, Єлизавета Євгеніївна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Біла, Галина Миколаївна
Зінченко, Інна Миколаївна
Боднар, А. В.
Шкіль, О. В.
Keywords: комплексоутворення
complex formation
амінокислота
плюмбум
протекторні властивості
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
amino acid
lead
protector properties
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2010
Citation: Дослідження комплексоутворення плюмбуму (ІІ) з валіном / Є. Є. Костенко, В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька та ін. // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ, 2010. - № 33. - С. 30-31.
Abstract: Досліджено комплексоутворення плюмбуму з валіном. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.
There wax researched a complex formation of lead with valine. There was determined composition and stability of such complex formation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/471
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvmdkpzv.pdf3,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.