Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено амінокислотний склад нового сортотипу голозерного вівса як сировини для оздоровчих харчових продуктів.
Of research amynokyslotnыy composition of the new cultivar holozernoho oats ozdorovytelnыh As raw materials for food products control.
Опис
Ключові слова
овес плівковий, екстрактивність, білкові речовини, амінокислоти, oats film, extractive, proteins, amino acids, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Мукоїд, Р. М. Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівса / Р. М. Мукоїд, Н. О. Ємельянова, А. І. Українець, І. М. Свидинюк // Харчова промисловість. – 2009. – № 8. – С. 14–16.