Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/577
Title: Визначення концентрації і температури дифузійного соку
Authors: Бойко, Володимир Олександрович
Масліков, Михайло Олександрович
Прядко, Микола Олексійович
Keywords: екстракція
дифузія
бурякова стружка
температура
екстрагент
extraction
diffusion
beet shaving
temperature
extract
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2006
Citation: Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку / В. О. Бойко, М. О. Масліков, М. О. Прядко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 18. - С. 86-89.
Abstract: Виділено чинники впливу на процес тепло-масообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and mass-transfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/577
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1819.pdf5,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.