Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/577
Title: | Визначення концентрації і температури дифузійного соку |
Authors: | Бойко, Володимир Олександрович Масліков, Михайло Олександрович Прядко, Микола Олексійович |
Keywords: | екстракція дифузія бурякова стружка температура екстрагент extraction diffusion beet shaving temperature extract кафедра теплоенергетики та холодильної техніки |
Issue Date: | 2006 |
Citation: | Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку / В. О. Бойко, М. О. Масліков, М. О. Прядко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 18. - С. 86-89. |
Abstract: | Виділено чинники впливу на процес тепло-масообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and mass-transfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/577 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.