Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5823
Title: Перероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомаси
Authors: Малюжко, Олена Володимирівна
Салюк, Анатолій Іванович
Нікітін, Геннадій Олексійович
Keywords: пивоварна промисловість
хмелева дробина
метанова ферментація
біогаз
біомаса
амінокислоти
brewing industry
hop pellet
methane fermentation
biogas
biomass
amino acids
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2002
Citation: Малюжко, О. В. Перероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомаси / О. В. Малюжко, Г. О. Нікітін, А. І. Салюк // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. - Частина 2. - № 1.
Abstract: Розглядається застосування метанової ферментації для зниження вмісту гірких речовин в хмельовій дробині для подальшого використання ії як кормової добавки. При використанні метанової ферментації знижується вміст гірких речовин на 70%, і виділяється біогаз з вмістом метану 80-85%. При дослідженні виявлено збільшення вмісту незамінних амінокислот (лізин 5.94%, метіонін 1.63%, фенілаланін 5.51%) The application of methane fermentation to reduce the content of bitter substances in hop pellets for use AI as a feed additive. Using methane fermentation reduced the content of bitter substances by 70%, and is released biogas methane content of 80-85%. In the study revealed increase in the content of essential amino acids (lysine 5.94%, 1.63% methionine, phenylalanine 5.51%)
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5823
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Processing hop pellets to feed a microbial biomass.pdf232,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.