До випадкової природи процесу кипіння рідин

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

процес, кипіння рідин, process, boiling liquids, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

До випадкової природи процессу кипіння рідин / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, С. В. Сидоренко, В. Н. Морару, Д. В. Комиш // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К: НУХТ, 2012. — С. 84-85.