До випадкової природи процесу кипіння рідин
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
процес, кипіння рідин, process, boiling liquids, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
До випадкової природи процессу кипіння рідин / А. В. Копиленко, О. М. Тимонін, С. В. Сидоренко, В. Н. Морару, Д. В. Комиш // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 10-11 квіт. 2012 p. - К: НУХТ, 2012. — С. 84-85.