Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На структуру та якість готової продукції можна впливати шляхом внесення різноманітних харчових добавок (солі, цукру, кислоти), зміни режиму та способу технологічного оброблення матеріалу, це спричиняє безперервну зміну реологічних властивостей сировини та напівфабрикатів. The structure and quality of the finished product can be influenced by introducing a variety of food additives (salt, sugar, acid), regime change and how technological processing of the material, which causes a continuous change in the rheological properties of raw materials and semi-finished products.

Опис

Ключові слова

модифікований крохмаль, сіль, цукор, кислота, структуроутворення, modification starches, salt, sugar, acid, structuring, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Мельник, О. Ю. Дослідження впливу різних добавок на реологічні властивості крохмальних клейстерів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини., культура харчування населення України : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, Київ, 21—23 жовтня 2003 р. / М-во освіти і науки України, Національний університет харчових технологій. — К. : НУХТ, 2003. – С. 85.