Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр"

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дипломний проект (робота) бакалавра виконується студентом у 8-му семестрі і захищається в Державній екзаменаційній комісії (ДЕК) у термін, установлений графіком навчального процесу. ДЕК за результатами захисту приймає рішення про присудження студенту освітнього рівня “базової вищої освіти” та кваліфікації бакалавра з видачею документа (диплома) про вищу освіту за напрямом “Харчові технології та інженерія”. ДЕК також дає рекомендації щодо продовження підготовки за освітньо-професійними програмами спеціаліста чи магістра.

Опис

Ключові слова

бакалавр, освітньо-кваліфікаційний рівень, дипломний проект, оздоровче харчування, бакалавр, bachelor, education level, thesis project, improving nutrition, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Методичні вказівки для виконання дипломного проекту на рівні ОКР "бакалавр" : Відповідно до принципів Болонського процесу до навчальних планів підготовки студентів за освітньо-кваліфікаційним рівнем “бакалавр” напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” введено виконання дипломного проекту або дипломної науково-дослідної роботи / Г. О. Сімахіна, І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко. К. : НУХТ, 2010.