Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 13353
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Мотивація до занять спортом на початковому етапі спортивної діяльності | Хоміцька (Ляшенко), Валентина Миколаївна; Павлюк, Ірина Сергіївна; Гацко, Олена Володимирівна; Гнутова, Наталя Павлівна |
2022 | Використання гарбуза при виробництві котлет рибних дитячих | Дітріх, Ірина Вікторівна |
2022 | Дитяче меню закладів індустрії гостинності: шляхи розширення асортименту рибних страв | Дітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович |
2022 | Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001:2015 | Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Стахурська, Лілія Вацлавівна |
2022 | Удосконалення аналізу небезпечних факторів при виробництві сиру зернистого у вершках | Сидор, Василь Михайлович; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Божко, Анастасія Юріївна |
2023 | Впровадження національних стандартів на горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані | Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна |
2023 | Впровадження національного стандарту на спирт етиловий питний | Міщенко, Олексій Семенович; Олійник, Світлана Іванівна |
2023 | Розроблення та впровадження норм виробничих втрат і виходу спирту етилового, у тому числі біоетанолу | Міщенко, Олексій Семенович; Олійник, Світлана Іванівна |
2023 | Розроблення і впровадження норм виробничих втрат зернового дистиляту і норм втрат спирту та готової продукції під час виробництва деяких видів алкогольних напоїв | Ковальчук, Володимир Петрович; Чехун, Марина Григорівна; Олійник, Світлана Іванівна |
2023 | Системи оцінки, підтвердження відповідності та контролю якості на підприємствах алкогольного ринку | Олійник, Світлана Іванівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна Миколаївна |
2023 | Планування, облік і калькулювання собівартості спирту етилового ректифікованого та біоетанолу | Кизюн, Григорій Олександрович; Олійник, Світлана Іванівна |
2023-05 | Обгрунтування складу високобілкового концентрату для супів швидкого приготування | Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Межубовський, Олександр Михайлович |
2023 | Організаційні засади розвитку жіночого гандболу в світі та на сучасному етапі в Україні | Павлюк, Ірина Сергіївна; Долиніна, Мила Милківна; Кульгук, Дмитро Вікторович; Коляденко, Світлана Ананіївна |
2021 | Sorption characteristics of fondant candies based on tagatose | Dorozhynska, Oksana; Kokhan, Olena; Kambulova, Yuliia |
2020 | Використання глюкози в технології виробництва неглазурованих помадних цукерок | Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Хомічак, Любомир Михайлович |
2021 | Зміна якості неглазурованих цукерок кристалічної структури на основі комбінації цукрів лактози та фруктози протягом їх зберігання | Дорожинська, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна |
2023 | Дослідження впливу концентратів демінералізованої сироватки на показники якості морозива | Михалевич, Артур Петрович; Бреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна |
2022 | Природні харчові сорбенти зерна | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Береза-Кіндзерська, Людмила Василівна |
2022 | Продукти перероблення кавбуза – джерело природних харчових сорбентів | Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Антонюк, Мар'яна Миколаївна |
2022 | Use of lupine flour and cavbuz puree in bread technology | Bazhay-Zhezherun, Svitlana; Simahina, Galina; Bereza-Kіndzerska, Ludmila; Romanovska, Tetiana |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 13353