Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті було досліджено оптимальне використання рецептурних композицій корпуса для коекструзійних продукті з підвищеним вмістом білка з використанням квасолі або чечевиці. За допомогою MS Excel було розроблені рецептурні композиції з урахуванням технологічних особливостей процесу виробництва та вимог нутріціології до продуктів харчування. The paper was investigated the optimal use of prescription compositions case for koekstruziynyh products with high protein content using beans or lentils. Use MS Excel was developed prescription compositions based on the technological characteristics of the production process and requirements nutritsiolohiyi to food.

Опис

Ключові слова

математичне моделювання, коекструзійні продукти, квасоля, чечевиця, вбудований засіб Excel «Поиск решения», modeling, extrusion products, beans, lentils, tool Excel «Search solutions», кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Маковецька, С. В. Інформаційна підтримка визначення оптимальної рецептури корпусу для коекструзійних продуктів шляхом комп’ютерного моделювання з додаванням квасолі або чечевиці / С. В. Маковецька, О. Л. Сєдих, О. В. Запотоцька, В. М. Ковбаса // Обладнання та технології харчових виробництв : збірник наукових праць. – Д. : ДонНУЕТ, 2013. – № 30. - С. 288-293.

Зібрання