Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
Title: Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками
Authors: Ткачук, Юрій Михайлович
Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Доценко, Віктор Федорович
Keywords: казеїн
альбумін
білки
хлібобулочні вироби
дитяче харчування
casein
albumin
protein
bakery products
baby food
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Citation: Ткачук, Ю. М. Якість та безпечність хлібобулочних виробів з молочними білками / Ю. М. Ткачук, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч, В. Ф. Доценко // Збірник праць за підсумками Першої міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції в рамках ХVIІ Міжнародного Форуму товарів і послуг для дітей «BABY EXPO», 19 березня. — Київ, 2013. – С. 203.
Abstract: Представлено результати досліджень з удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням молочної сировини – білків молока альбуміну та казеїну, що дозволяє отримати продукт дитячого харчування з високими показниками якості та безпечності, подовженого терміну зберігання. The research results on improving the bakery product technology with using milk proteins such as albumin and casein, which allows getting baby foods with high levels of indexes of quality and safety, extended shelf life are presented.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7699
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
baby_food.pdf254,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.