Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7855
Title: Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю
Authors: Петрікей, Руслан Володимирович
Прохоров, Олександр Миколайович
Keywords: насичення
сатурація
діоксид вуглецю
напої
компоненти
ingredients
saturation
carbon dioxide
drinks
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Петрікей, Р. В. Вплив складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв на розчинність діоксиду вуглецю / Р. В. Петрікей, О. М. Прохоров // Харчова промисловість. – 2008. - № 6. – С. 98-99.
Abstract: Проведено аналіз компонентів, які входять до складу безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, таких як вода, цукор, лимонна та аскорбінова кислоти, етиловий спирт, ароматизатори, барвники та визначено їх вплив на насичення напоїв діоксидом вуглецю.
The analysis of the components that make up the non-alcoholic and alcoholic beverages, such as water, sugar, citric acid and ascorbic acid, ethyl alcohol, fragrances, dyes and determined their impact on carbon dioxide saturation drinks.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7855
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf1,75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.