Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7991
Title: | Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників |
Authors: | Ігнатченко, Д. Ю. Дробот, Віра Іванівна Фоменко, Веніамін Васильович Прокопенко, Алла Дмитрівна |
Keywords: | сирцеві пряники житньо-солодовий екстракт ферментний препарат черствіння крохмаль структура ретроградація raw cakes rye-malt extract enzymatic agent staling starch structure retrogradation кафедра харчової хімії кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Дослідження впливу житньо-солодового екстракту і ферментного препарату на процес черствіння сирцевих пряників / Д. Ю. Ігнатченко, В. І. Дробот, В. В. Фоменко, А. Д. Прокопенко // Харчова наука і технологія. – 2010. – №1 (10). – С. 26-28. |
Abstract: | Досліджено вплив житньо-солодового екстракту та одночасного введення в рецептуру житньо-солодового екстракту та ферментного препарату Новаміл 1500 МГ на процес черствіння (висихання) сирцевих пряників при їх зберіганні. Встановлено, що використання житньо-солодового екстракту замість інвертного сиропу та одночасне використання житньо-солодового екстракту і ферментного препарату значно сповільнює процес черствіння сирцевих пряників, що дозволяє подовжити термін їх зберігання до 40-45 діб. Influence of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500 MG on process of staling of crude gingerbreads is investigated. It is established, that use of a rye malt extract and fermental drug Novamil 1500 MG instead of invert syrup considerably slows down process of staling of crude gingerbreads that allows to prolong the term of their storage till 40-45 days. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7991 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
dvidvjseifpnpcsp.pdf | 2,13 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.