Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648
Назва: Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure
Автори: Rashevska, Tamara
Gulyy, Ivan
Ukrainets, Anatoliy
Nischenko, Michael
Lihtorovich, S.
Buzaneva, E.
Ключові слова: butter
water
electron microscopy
вершкове масло
вода
електронна мікроскопія
сливочное масло
электронная микроскопия
кафедра технології молока і молочних продуктів
Дата публікації: 2002
Бібліографічний опис: Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure / T. Rashevska, I. Gulyi, A. Ukrainets and other // Materials Science and Engineering C. – 2002. – № 19. – P. 33–35.
Короткий огляд (реферат): Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
10.pdf1,75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.