Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648
Назва: | Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure |
Автори: | Rashevska, Tamara Gulyy, Ivan Ukrainets, Anatoliy Nischenko, Michael Lihtorovich, S. Buzaneva, E. |
Ключові слова: | butter water electron microscopy вершкове масло вода електронна мікроскопія сливочное масло электронная микроскопия кафедра технології молока і молочних продуктів |
Дата публікації: | 2002 |
Бібліографічний опис: | Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure / T. Rashevska, I. Gulyi, A. Ukrainets and other // Materials Science and Engineering C. – 2002. – № 19. – P. 33–35. |
Короткий огляд (реферат): | Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
10.pdf | 1,75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.