Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Для ефективної діяльності підприємств харчової промисловості необхідно розробити сучасний економічний механізм забезпечення їх конкурентоспроможності в ринковому середовищі. А саме: визначити фактори впливу внутрішнього і зовнішнього середовища на конкурентоспроможність підприємств харчової промисловості в ринкових умовах та розробити на їх основі систему взаємопов‘язаних, взаємодіючих показників для постійного моніторингу рівня конкурентоспроможності українських підприємств в харчовій галузі.

Опис

Бібліографічний опис

Минко, Л. М. Зовнішні фактори впливу на діяльність та конкурентноспроможність підприємств харчової промисловості / Л. М. Минко // Проблеми економіки підприємств в умовах сталого розвитку : IV Міжнародна науково-практична конференція. – Київ : НУХТ, 2008. – C. 19.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в