Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9205
Title: | Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах |
Authors: | Заславський, Аркадій Ісакович Павелко, Володимир Іванович Поржезінський, Юрій Георгійович |
Keywords: | м’ясопереробні підприємства паливно – енергетичні ресурси економія мясоперерабатывающие предприятия топливно – энергетические ресурсы экономия meat-processing plants saving fuel and power resources кафедра теплоенергетики та холодильної техніки |
Issue Date: | 1993 |
Citation: | Заславський, А. І. Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах / В. І. Павелко, Ю. Г. Поржезінський, А. І. Заславський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 7. |
Abstract: | Впровадження запропонованих авторами заходів суттєво зменшує споживання теплової і електричної енергії на м’ясопереробних підприємствах. Економія від впровадження цих заходів може становити щороку до 2 відсотків від загальної витрати палива на підприємствах м’ясопереробної галузі. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9205 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zhurnal_Kharchova_i_pererobna_promislovist_7.pdf | 83,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.