Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9205
Title: Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах
Authors: Заславський, Аркадій Ісакович
Павелко, Володимир Іванович
Поржезінський, Юрій Георгійович
Keywords: м’ясопереробні підприємства
паливно – енергетичні ресурси
економія
мясоперерабатывающие предприятия
топливно – энергетические ресурсы
экономия
meat-processing plants
saving
fuel and power resources
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 1993
Citation: Заславський, А. І. Шляхи економії паливно-енергетичних ресурсів на м’ясопереробних підприємствах / В. І. Павелко, Ю. Г. Поржезінський, А. І. Заславський // Харчова і переробна промисловість. – 1993. - № 7.
Abstract: Впровадження запропонованих авторами заходів суттєво зменшує споживання теплової і електричної енергії на м’ясопереробних підприємствах. Економія від впровадження цих заходів може становити щороку до 2 відсотків від загальної витрати палива на підприємствах м’ясопереробної галузі.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9205
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhurnal_Kharchova_i_pererobna_promislovist_7.pdf83,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.