Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9346
Title: | Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення |
Authors: | Стеценко, Наталія Олександрівна Мірошников, Олег Миколайович Подобій, Олена Валеріївна |
Keywords: | функціональні продукти фосфоліпіди сироватка сир functional foods phospholipids whey cheese кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2013 |
Citation: | Стеценко, Н. О. Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, О. В. Подобій // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали доповідей VI Міжгалузевої міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2013 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 136-138. |
Abstract: | В роботі запропонований спосіб виробництва твердого сичужного сиру із функціональними властивостями, збагаченого фосфоліпідами та білками. Фосфоліпіди вносять у вигляді біологічно активної добавки «Холін», а білки сироватки – у вигляді сухого концентрату. Has been proposed a method of cheese production with functional properties enriched phospholipids and proteins. Phospholipids are contribute as a dietary supplement "choline", and whey proteins - in the form of a dry concentrate. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9346 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.