Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9346
Title: Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення
Authors: Стеценко, Наталія Олександрівна
Мірошников, Олег Миколайович
Подобій, Олена Валеріївна
Keywords: функціональні продукти
фосфоліпіди
сироватка
сир
functional foods
phospholipids
whey
cheese
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Стеценко, Н. О. Використання фосфоліпідної та білкової біологічно активних добавок при виробництві твердих сичужних сирів функціонального призначення / Н. О. Стеценко, О. М. Мірошников, О. В. Подобій // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали доповідей VI Міжгалузевої міжнародної науково-практичної конференції, 21-22 березня 2013 р. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2013. – С. 136-138.
Abstract: В роботі запропонований спосіб виробництва твердого сичужного сиру із функціональними властивостями, збагаченого фосфоліпідами та білками. Фосфоліпіди вносять у вигляді біологічно активної добавки «Холін», а білки сироватки – у вигляді сухого концентрату. Has been proposed a method of cheese production with functional properties enriched phospholipids and proteins. Phospholipids are contribute as a dietary supplement "choline", and whey proteins - in the form of a dry concentrate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/9346
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ST.pdf147,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.