Сорта пшеницы для полисолодовых экстрактов

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1991

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Для производства солодовых экстрактов целесообразно использовать озимые сорта мягкой и твердой пшеницы, а также яровые мягкой. For the production of malt extracts should be used winter varieties of soft and hard wheat, and soft spring.

Опис

Ключові слова

пшеница, экстракт, полисол, мягкие сорта, сусло, wheat, extract, polisol, soft types, must, кафедра екологічної безпеки та охорони праці, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Емельянова, Н. А. Сорта пшеницы для полисолодовых экстрактов / Н. А. Емельянова, Т. Ф. Толстолуцкая, Б. И. Хиврич, А. В. Данулевская, В. Н. Кошевая, Н. П. Сугулова, Л. В. Диченко, О. В. Корниенко // Пищевая промышленность. – 1991. - № 7. – С. 75-76.

Зібрання