Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Results of gas chromatographic studies for definition of by-products of fermentation of whey and malt worts enabled evaluate advantages Zygosaccharomyces lactis 868-K yeast race objectively. Presence of the given yeast race in nutritional medium has a positive effect on producer’s metabolism, thus stimulating biosynthesis or transformation of nutritional medium aromatic substances.

Опис

Ключові слова

by-products of fermentation, побічні продукти бродіння, побочные продукты брожения, lactose fermenting yeast, лактозозброджувальні дріжджі, лактосбраживающие дрожжи, sensory indicators, органолептичні показники, органолептические показатели, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Chepel, N. V. Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts / N. V. Chepel, О. V. Grek, O. O. Krasulia // Nauka I studia. – 2013. – № 17 (85). – Р. 73–80.

Зібрання