Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблена технологія харчової суміші з додаванням рослинної сировини і білково-жирової емульсії і доведена доцільність його використання в промисловості полу фабрикатів.
The technology of food mix with the addition of plant material and protein-fat emulsion and proved the feasibility of its use in industry poll manufactures.
Опис
Ключові слова
пельмені, технологія, заморожені напівфабрикати, dumplings, technology, frozen semi finished product, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Використання добавок рослинного походження для розширення асортименту м’ясних напівфабрикатів / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, М. В. Басиста та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2014. – Вип. 2/1 (24). – С. 192-195.