05.18.16 - Технологія харчової продукції
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 05.18.16 - Технологія харчової продукції за Автор "Маслійчук, Ольга Богданівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини(2019) Маслійчук, Ольга БогданівнаРоботу присвячено розробленню технології м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених люпиновим борошном та дивосилом з метою отримання продукції з підвищеною білковою протеїновою складовою для подолання білкового дефіциту населення. У роботі науково обґрунтовано рецептурний склад та вдосконалено технологію м'ясних посічених напівфабрикатів, що дозволяє раціонально використати люпинове борошно та дивосил і створити комбінований м'ясо-рослинний продукт з підвищеною білковою складовою, токсикологічну безпечність якого доведено в умовах in vivo. Розроблено і затверджено нормативну документацію на котлети з рослинною сировиною.