05.18.16 - Технологія харчової продукції
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд 05.18.16 - Технологія харчової продукції за Автор "Онопрійчук, Олена Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами(2008) Онопрійчук, Олена ОлександрівнаДисертаційну роботу присвячено обґрунтуванню та удосконаленню технології багатокомпонентних молочно-білкових продуктів – сиркових виробів з функціонально-технологічними складовими – зерновими інгредієнтами, використання яких дасть змогу підвищити біологічну цінність та технологічну стабільність продукції. The thesis is devoted to the justification and improvement technology multi-protein milk products - cheese products with functional and technological components - grain ingredients use of which will allow to increase the biological value and technological stability of products.