Практикуми
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Практикуми за Автор "Клименко, Лариса Степанівна"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Методи контролю харчових виробництв(2000) Штангеєва, Надія Іванівна; Чернявська, Людмила Іванівна; Рева, Леонід Павлович; Ліпєц, Антон Адамович; Клименко, Лариса Степанівна; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Логвін, Володимир Матвійович; Виговський, Валерій Юрійович; Козявкін, Анатолій Петрович; Хомічак, Любомир Михайлович; Лагода, Володимир Андрійович; Петриченко, Ігор Борисович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чагайда, Андрій ОлеговичВикладено теоретичні основи методів контролю харчових виробництв, наведено стандартні та перспективні методики визначення основних показників якості сировини, напівпродуктів і готової продукції з використанням сучасних приладів і устаткування. Дано порівняльну характеристику точності використовуваних методів і приладів, а також методику статистичного опрацювання результатів.Документ Технологія цукристих речовин(2007) Купчик, Михайло Петрович; Рева, Леонід Павлович; Штангеєва, Надія Іванівна; Чернявська, Людмила Іванівна; Ліпєц, Антон Адамович; Хомічак, Любомир Михайлович; Герасименко, Олексій Антонович; Хвалковський, Т. П.; Клименко, Лариса Степанівна; Скорик, Костянтин Дмитрович; Логвін, Володимир Матвійович; Олянська, Світлана Пантелеймонівна; Петриченко, Ігор Борисович; Виговський, Валерій Юрійович; Лагода, Володимир Андрійович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Мірошник, Володимир Олександрович; Ничик, Оксана ВасилівнаВикладено сучасні методики аналізів сировини, напівпродуктів, готової продукції, відходів і побічних продуктів цукрового виробництва, арбітражні методи, вимоги державних стандартів України і Міжнародної комісії з єдиних методів досліджень в цукровій промисловості (ІСUMSA); методики встановлення та контролю оптимального технологічного режиму в процесі перероблення цукрових буряків різної якості, визначення та розшифровки втрат бурякомаси та цукрози під час зберігання та перероблення коренеплодів цукрових буряків. Наведено приклади розрахунків, статистичне оброблення результатів вимірювань в технологічних процесах, запитання для самоперевірки. Для студентів вищих навчальних закладів, аспірантів, докторантів та фахівців галузі. Presents modern methods of analysis of raw materials, semi-finished and finished products, waste and by-products of sugar production, arbitration methods, requirements of state standards of Ukraine and the International Commission for the common research methods in the sugar industry (ISUMSA), techniques for establishing and monitoring the optimal process conditions in the processing of sugar beet of different quality, definition and interpretation of losses sveklomassy and sucrose in the storage and processing of sugar beet. Examples of calculations, statistical analysis of measurements in process, the questions to check. For university students, graduate students, doctoral students and industry professionals.