Перегляд за Автор "Іващук, Павло Васильович"
Зараз показуємо 1 - 9 з 9
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання білково-вітамінних компонентів у рецептурах м'ясних хлібів(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичАналіз структури захворювань населення у сучасних умовах інтенсивного технічного забруднення навколишнього середовища свідчить про назрілу необхідність збагачувати продукти масового споживання добавками, які мають виражені функціональні властивості. Перспективним є використання білково-вітамінного збагачувача, як додаткового рецептурного компоненту, що дозволить отримати харчові продукти функціонального призначення. The analysis of diseases of the population in modern conditions of intensive Technical pollution indicates overdue the need to enrich the consumer products additives that have expressed functional properties. Promising is the use bilkovo-vitamin enrichers as an additional component of the prescription, which will get food functionality.Документ Використання рослинних олій у рецептурах м'ясних паштетів(2014) Котляр, Євген Олександрович; Іващук, Павло Васильович; Гримайло, Ірина Олегівна; Топчій, Оксана АнатоліївнаАктуальна проблема сьогодення - створення продуктів харчування з підвищеною харчовою та біологічною цінністю. Не є виключенням і паштетна продукція. Технологія виробництва паштетів передбачає використання різноманітних за своїми властивостями видів сировини тваринного і рослинного походження, що визначає різноманіття застосовуваних способів обробки. Комбінуючи варіння, бланшування, пасерування, обсмажування, гомогенізацію та інші види термічного і механічного впливів, отримують ніжний однорідний продукт пастоподібної консистенції, що відрізняється приємним смаком, запахом і кольором. Issues of the day - create food from high nutritional and biological value. Is no exception pashtetna products. Production technology involves the use of pastes with properties different raw materials of animal and vegetable origin that determines the variety of processing methods used. Combining cooking, blanching, paseruvannya, roasting, homogenization and other thermal and mechanical effects, are gentle uniform product pasty consistency that is different pleasant taste, smell and color.Документ Вирощування монокристалів в лабораторних умовах(2014) Кулик, Назар Ігорович; Іващук, Павло Васильович; Кіркова, Марина СтаніславівнаЗавдяки своїм цікавим фізичним властивостям моно- і полікристали знайшли широке використання в науці і техніці, в біологічних системах, в медицині і т. п. З них виготовляють напівпровідники, сегнетоелектрики, лазерні матеріали і оптичні вироби. Наразі великий інтерес привертає проблема вирощування водорозчинних кристалів та вивчення їх фізичних властивостей, чому присвячена велика кількість наукових статей. Due to their interesting physical properties of mono-and polycrystals widely used in science and technology, in biological systems, medicine and so on. Claim. Among them are made of semiconductors, ferroelectrics, laser materials and optical products. Currently attracting a lot of interest growing problem of water-soluble crystals and study their physical properties, why the subject of many articles.Документ Вплив методів забою на якісні показники свинини на «Тернопільському м'ясокомбінаті»(2018) Іващук, Павло Васильович; Страшинський, Ігор МирославовичДля отримання високих показників м'ясних туш свинини після забою тварин є використання на підприємстві прогресивних методів забою тварин. Важливим елементом у системі оцінки якості свинини є експрес- оцінка інтенсивності дозрівання м'язової тканини свиней в цеху первинної переробки і при охолодженні туш, запроваджена на «Тернопільському м'ясокомбінаті», яка за комплексом фізико-хімічних показників дає можливість визначити процес формування якості м'язової тканини в період перших діб після забою тварин без додаткових лабораторних досліджень.Документ М'ясний хліб «дієтичний» ( Патент на корисну модель № 111297 )(2016) Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичВинахід стосується м'ясного хліба, що містить свинину знежиловану, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений, причому рецептура м'ясного хліба додатково містить м'ясо птиці, купаж рослинних олій, яйця перепелині, крохмаль, добавку Білкотон А91. The invention relates to meat bread containing pork, vegetable oil, food salt, sugar, sodium nitrite, black or white ground pepper, nutmeg, or cardamom powder, and the meat breads composition further includes poultry meat, a vegetable blend oil, quail eggs, starch, whitecock A91 additive.Документ М'ясні хліби «дієтичні» ( Патент на корисну модель № 101670 )(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичМ'ясні хліби "Дієтичнні" включають свинину знежиловану, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений.Додатково використовується м'ясо птиці, купаж рослинних олій, яйця перепелині, крохмаль, добавка Білкотон А91. Meat breads Dietary foods include pork scavenged, salt food, sugar, sodium nitrite, black pepper or white ground, nutmeg, or cardamom melted. Additional poultry meat, vegetable oil blend, quail eggs, starch, additive Bilcoton A91.Документ М'ясні хліби універсальні ( Патент на корисну модель № 101669 )(2015) Топчій, Оксана Анатоліївна; Тетерук, Ольга Володимирівна; Гримайло, Ірина Олегівна; Іващук, Павло ВасильовичМ'ясні хліби "Універсальні" включають яловичину знежиловану, свинину знежиловану, сало хребтове, яйця курячі, сіль кухонну харчову, цукор-пісок, нітрит натрію, перець чорний або білий мелений, горіх мускатний або кардамон мелений. Додатково використовується м'ясо птиці, крохмаль, добавка Білкотон А91. Meat loafs "Universal" include beef, uncooked, uncooked pork, bacon, chicken eggs, food salt, sugar-sugar, sodium nitrite, black pepper or white ground, nutmeg, or cardamom-ground. Additionally, poultry meat, starch, and the addition of Bilcoton A91 are used.Документ Спосіб виробництва варених ковбас (Патент на корисну модель № 117461)(2017) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Вишнивенко, Сніжана Валеріївна; Віхоть, Катерина Олександрівна; Іващук, Павло ВасильовичКорисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва ковбасних виробів. В основу корисної моделі поставлена задача створення способу виробництва варених ковбас з підвищеними функціонально-технологічними показниками використання низькосортної сировини, покращення органолептичних характеристик та якості готових виробів. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of sausages. The basis of the utility model is the task of creating a method of production of cooked sausages with high functional and technological indicators of the use of low-grade raw materials, improving the organoleptic characteristics and quality of finished products.Документ Функціональні властивості свинини на ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат»(2019) Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Іващук, Павло Васильович; Ромазан, Олександр ВікторовичНа сьогодні питання цілеспрямованого використання сировини з урахуванням характеру автолітичних змін набуває особливого значення, оскільки суттєво зросла частка тварин, які надходять на переробку і у яких після забою в тканинах виявляються суттєві відхилення від нормального розвитку автолітичних процесів. На основі досліджень встановлено, що 6 годинна витримка на базі передзабійного утримання та скорочення часу транспортування свиней від господарства до підприємства ТОВ «Тернопільський м’ясокомбінат» мінімізує стресовий вплив та забезпечує найвищі функціонально-технологічні властивості отриманої сировини. Today, the issue of purposeful use of raw materials, taking into account the nature of autolytic changes, becomes of particular importance, since the proportion of animals that come to be processed and which, after slaughter in the tissues, has detected substantially deviates from the normal development of autolytic processes. Based of the research was established that 6-hour hold on the pre-slaughter base and shortening the transport time of pigs from the holding to the enterprise LLC "Ternopil Meat-Processing Plant" minimizes the stressful effect and provides the highest functional and technological properties of the raw material.