Перегляд за Автор "Адаменко, Олег Володимирович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Альтернативні шляхи підвищення якості бурякового цукру в умовах сучасного виробництва(2015) Адаменко, Олег Володимирович; Логвін, Володимир МатвійовичДокумент Дослідження зміни проникності тканини цукрових буряків та швидкості переходу сахарози із стружки під впливом різноманітних факторів(2014) Адаменко, Олег Володимирович; Логвін, Володимир МатвійовичЗдійснивши ряд наукових досліджень нами було підтверджена можливість застосування положень теорії АІ для тканини цукрових буряків. Having completed a number of scientific studies, we have confirmed the applicability of the theory of AI Fabric sugar beet.Документ Ефективність застосування додаткових хімічних реагентів під час попереднього вапнування дифузійного соку(2011) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Богданов, Єгор Серафімович; Братюк, Дмитро Володимирович; Адаменко, Олег ВолодимировичОбґрунтовано механізм взаємодії пектинових речовин з катіонними коагулянтами та флокулянтами. Визначено ефективність застосування солей алюмінію та ПГМГ під час очищення дифузійного соку.Документ Мембранна та адсорбційна теорії будови клітини. Роль та функції білків у клітині(2012) Логвін, Володимир Матвійович; Адаменко, Олег ВолодимировичЗначна кількість процесів в харчовій промисловості спрямована на вилучення з сировини певного компоненту чи ряду компонентів, з яких в подальшому виробництві буде виділено цільовий продукт. A large number of processes in the food industry aimed at extracting raw materials from a number of specific component or components that further production will be allocated to the target product.Документ Розроблення системи НАССР для виробництва хліба пшеничного(2015) Бончак, Інна Василівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Адаменко, Олег Володимирович