Перегляд за Автор "Анісімов, Андрій"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ До розрахунку витрат енергії на процес замішування тіста(2018) Анісімов, Андрій; Ільчук, Михайло; Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія СтаніславівнаОстанні теоретичні та експериментальні дослідження процесу замішування пшеничного тіста доводять необхідність внесення змін в методику розрахунку витрат енергії на процес замішування, виключення формального підходу до даного процесу та врахування витрат енергії на структурні перетворення, які є визначальними з точки зору і витрат енергії і якості тістового напівфабрикату.Recent theoretical and experimental studies of the process of mixing wheat dough prove the need to introduce changes in the methodology for calculating energy costs for the process of mixing, the exclusion of the formal approach to this process and the consideration of energy costs for structural transformations that are defining in terms of energy consumption and quality of dough semifinished products.Документ Змішувально-бродильно-формувальний агрегат з кришкою (Патент на корисну модель №141338)(2020) Анісімов, Андрій; Рачок, Віталій Вікторович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир ІвановичЗмішувально-бродильно-формувальний агрегат з кришкою складається з приводу, робочої камери замішування, двох пустотілих змішувальних робочих органів зі шнеками, штока, стабілізуючої решітки, камери для бродіння та формувального вузла. Додатково встановлено камеру попереднього змішування компонентів, робоча камера замішування виконана з двох функціональних частин - нижньої нерухомої частини та рухомої кришки, що з'єднуються шарнірно, по всій поверхні робочої камери замішування встановлено камери водяного охолодження.