Перегляд за Автор "Баляс, Наталія Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання фруктових порошків у технологіях оздоровчих продуктів(2014) Баляс, Наталія Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаМатеріал присвячений використанню фруктових порошків як збагачувачів у технологіях оздоровчих продуктів. Material deals with using fruit powders as enrichers in technologies of health products.Документ Дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста(2016) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Баляс, Наталія ВолодимирівнаПроведені дослідження впливу соєвої та пшеничної клітковини на структурно-механічні властивості пшеничного тіста. Conducted researches of the influence of the soybean and wheat fibers on the structural and mechanical properties wheat dough`sДокумент Склад хліба пшеничного з соєвою клітковиною (Патент на корисну модель № 113333)(2017) Шидловська, Олена Броніславівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Баляс, Наталія ВолодимирівнаРозглянуто доцільність використання соєвої клітковини у технології пшеничного хліба. Сonsidered the feasibility of soy fibers usage in wheat bread production.