Перегляд за Автор "Бартошак, Іван Вікторович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Проект цеху по виробництву морозива спеціального призначення на підприємстві потужністю 5 т готової продукції за добу(2021) Бартошак, Іван ВікторовичДокумент Розробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочного(2023) Бартошак, Іван Вікторович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСпоживання молочно-білкових продуктів на основі сиру кисломолочного, які містять пребіотики, позитивно впливає на функції шлунково-кишкового тракту людини. Тому розробка нових видів сиркових виробів з біологічно-активними добавками, які володіють функціонально-технологічними властивостями, є перспективним напрямом наукового дослідження прикладного характеру.Документ