Перегляд за Автор "Богданов, Єгор Серафімович"
Зараз показуємо 1 - 7 з 7
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві молока згущеного, термічно обробленого(2009) Шпачук, Людмила Володимирівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна; Богданов, Єгор СерафімовичНаведено переваги використання глюкозно-фруктозних сиропів у виробництві згущеного термічно обробленого молока. Розроблені рецептури згущеного термічно обробленого молока з глюкозо-фруктозними сиропами з різним вуглеводним складом.Документ Дослідження розмірів кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока з глюкозно-фруктозними сиропами(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор СерафімовичДосліджено розмір кристалів лактози згущеного термічно обробленого молока, виготовленого з глюкозно-фруктозними сиропами. Доведено позитивний вплив сиропів на процеси кристалізації лактози. Studied the size of lactose crystals condensed thermally processed milk, made from glucose-fructose syrup. The positive influence of syrups on the crystallization of lactose.Документ Ефективність застосування додаткових хімічних реагентів під час попереднього вапнування дифузійного соку(2011) Гусятинська, Наталія Альфредівна; Ліпєц, Антон Адамович; Богданов, Єгор Серафімович; Братюк, Дмитро Володимирович; Адаменко, Олег ВолодимировичОбґрунтовано механізм взаємодії пектинових речовин з катіонними коагулянтами та флокулянтами. Визначено ефективність застосування солей алюмінію та ПГМГ під час очищення дифузійного соку.Документ Покращення якості пива з використанням замінників солоду(2011) Мелетьєв, Анатолій Євгенович; Дерій, Олена Іванівна; Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна; Проценко, Лідія Василівна; Богданов, Єгор СерафімовичНаведено результати досліджень впливу цукровмісних замінників солоду на фізико-хімічні показники, величину хмельової гіркоти пива та динаміку діацетилу в процесі бродіння. Досліди показують що використання економія гіркоти хмелю за вмістом альфа-кислот на 12 - 20 %. Підвищення рівня біологічної та колоїдної стійкості за рахунок збільшення ступеню зброджування, накопичення більшої кількості спирту, зниження вмісту білкових речовин і поліфенолів - попередників помутнінь пива. Results on the effect of malt sugar-substitutes on physico-chemical parameters, the value of hop bitterness of beer and the dynamics of diacetyl during fermentation. Experiments have shown that the use of these substitutes can save alpha acid hop in the 12 - 20%, and also leads to increased levels of biological and colloidal stability by increasing the degree of fermentation, the accumulation of large amounts of alcohol, reducing the amount of proteins and polyphenols - precursors of beer haze.Документ Прогнозування сценаріїв розвитку та аналітична оцінка показників вибухонебезпеки на підприємствах хлібопекарної галузі (Початок)(2012) Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василь Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Богданов, Єгор Серафімович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Литвиненко, Анатолій МихайловичПроаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах хлібопекарної галузі. Виділено технологічні блоки для проведення оцінки вибухонебезпеки.Документ Прогнозування сценаріїв розвитку та аналітична оцінка показників вибухонебезпеки на підприємствах хлібопекарної галузі (Продовження)(2007) Гуць, Віктор Степанович; Фалес, Василь Михайлович; Хіврич, Олександр Васильович; Богданов, Єгор Серафімович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Литвиненко, Анатолій МихайловичПроаналізовано основні причини та види аварій на підприємствах хлібопекарної галузі. Виділено технологічні блоки для проведення оцінки вибухонебезпеки. Analyzed the underlying causes and types of accidents at the baking industry. Technological blocks allocated for the assessment explosion.Документ Технологія молока згущеного термічно обробленого(2011) Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор СерафімовичВдосконалено технологію молока згущеного термічно обробленого. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виго¬товлених за альтернативною технологією, яка передбачає використання вакуумвипарних установок.