Перегляд за Автор "Богданова, Валерія Юріївна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Перспективи використання молочної сироватки в технології молочних десертів(2020) Богданова, Валерія Юріївна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаОтже, незважаючи на наявність наукової інформації та досліджень про склад, харчову цінність та технології переробки молочної сироватки, перспективним є пошук шляхів удосконалення технології молочних десертів на основі сироватки з метою покращення органолептичних та функціональних властивостей готових продуктів.Документ Розроблення технології кисломолочного десерту з впровадженням даної технології на підприємстві потужністю переробки молока 60 т за добу(2021) Богданова, Валерія ЮріївнаДокумент Спосіб виробництва кисломолочного десерту (Патент на корисну модель № 147179)(2021) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Миколів, Іван Михайлович; Богданова, Валерія ЮріївнаСпосіб виробництва кисломолочного десерту включає отримання молочної основи із знежиреного молока, отримання розчину желатину, нагрівання суміші і додавання розчину желатину, пастеризацію, фільтрування, охолодження, перемішування, охолодження до температури заквашування, перемішування, сквашування, доохолодження. До молочної основи додають сухий концентрат сироваткових білків у кількості 4,0-6,0 %, сублімовані фрукти у кількості 4,0-7,0 %, після заквашування закваскою прямого внесення, що містить мікроорганізми біфідо- і лактобактерій у кількості 0,3-0,5 %, розливають у споживчу тару.