Перегляд за Автор "Бондаренко, Артем Дмитрович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Технологія холодного охмеління під час процесу доброджування пива(2018) Бондаренко, Артем Дмитрович; Мукоїд, Роман МиколайовичМетою холодного охмеління є розчинення ароматичних компонентiв в пиві, відомих як ефiрнi олії, не збільшуючи при цьому гіркоти кінцевого продукту. The purpose of cold hopping is to dissolve aromatic components in beer, known as essential oils, without increasing the bitterness of the final product.Документ Холодне охмелення пива(2018) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Бондаренко, Артем Дмитрович; Василів, Володимир ПавловичМетою роботи є аналіз сучасних способів охмелення пивного сусла.