Перегляд за Автор "Бондарчук, Марія Євгеніївна"
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Споживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини(2015) Дітріх, Ірина Вікторівна; Бондарчук, Марія ЄвгеніївнаРозглянуто можливість створення нових напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням гарбуза, що мають підвищену біологічну цінність. З метою надання новим напівфабрикатам оригінальних органолептичних властивостей встановлено концентрацію вмісту гарбуза. Досліджено органолептичні показники якості нових видів напівфабрикатів. Consideration has been given to the possibility of creation of new semi-finished products „МІX”, made of hydrocoles with the usage of pumpkin, which has extra biological value. In order to provide new semifinished products with original organoleptic properties, the optimal concentration of the pumpkin content was determined. The organoleptic indicators of quality of new kinds of semi-finished products were researchedДокумент Тенденції розвитку світової аквакультури гідробіонтів рослинного походження(2015) Чернега, О. Б.; Дітріх, Ірина Вікторівна; Бондарчук, Марія ЄвгеніївнаРозглянуто динаміку змін світової аквакультури гідробіонтів рослинного походження. Визначено основні види водних організмів та водоростей, що вирощуються. Охарактеризовано програми підтримки національних виробників. Наведено дані щодо перспектив розвитку аквакультури країн АСЕАН та Європейського Союзу. The dynamics of changes in the world of aquaculture aquatic organisms of plant origin. Identified principal farmed aquatic organisms and algae. Described program of support for domestic producers. The data on the prospects of aquaculture development in ASEAN countries and the European Union.Документ Чайно-трав'яна суміш "Волошкове поле" (Патент на корисну модель № 131266)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Вітамінний ройбуш" (Патент на корисну модель № 131271)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Здоров’я" (Патент на корисну модель № 131273)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Зелена фантазія" (Патент на корисну модель № 132965)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Лавандова мрія" (Патент на корисну модель № 131272)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Ніжна м’ята" (Патент на корисну модель № 131268)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Ранкова свіжість" (Патент на корисну модель № 131269)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаThe utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.В основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.Документ Чайно-трав'яна суміш "Чудодійна чорниця" (Патент на корисну модель № 131276)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Ягідний мате" (Патент на корисну модель № 131270)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model is based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of synthetic flavors and flavor and aroma enhancers.Документ Чайно-трав'яна суміш "Єгипетська квітка" (Патент на корисну модель № 131274)(2019) Кійко, Вікторія Вікторівна; Бондарчук, Марія Євгеніївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Акімова, Людмила МиколаївнаВ основу корисної моделі було поставлено задачу створення чайно-трав'яної суміші з 10 підвищеною біологічною цінністю та поліпшеними споживними властивостями за рахунок додавання лікувальної рослинної сировини та ягід, а також відсутності використання синтетичних ароматизаторів та підсилювачів смаку та аромату.The utility model was based on the task of creating a herbal blend with 10 biological value and improved nutritional properties due to the addition of medicinal herbs and berries, as well as the absence of use of synthetic flavors and flavor enhancers.