Перегляд за Автор "Борщевська, Юлія Андріївна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз існуючих фактів фальсифікації ковбасних виробів та засоби їх запобігання(2015) Борщевська, Юлія Андріївна; Аннєнкова, Надія БорисівнаДокумент Безпечність ковбасних виробів(2016) Борщевська, Юлія Андріївна; Григоренко, Інна ВасилівнаКовбасні вироби займають одне з провідних місць в структурі харчування населення. В останні роки безпечність продуктів харчування набула особливого значення в зв'язку з забрудненням навколишнього середовища, зокрема із навколишнього середовища в організм людини, 30-95% надходить з їжею. Meats occupy a leading position in the structure of nutrition. In recent years, food safety has become particularly important in relation to environmental pollution, including the environment in the human body, 30-95% comes from food.Документ Вплив енергетичних безалкогольних напоїв на організм людини(2014) Борщевська, Юлія Андріївна; Шульга, Оксана СергіївнаВживати енергетичні напої можна, але тільки як виняток в екстреній ситуації, коли вкрай необхідно бути бадьорим, але завжди необхідно пам'ятати про наслідки вживання енергетичних напоїв. Take energy drinks can, but only as an exception in emergency situations where it is essential to be awake, but always remember effects of energy drinks.Документ Оцінка якості скляного побутового посуду та його відповідність світовим вимогам(2014) Борщевська, Юлія Андріївна; Артюх, Тетяна МиколаївнаДотримання вимог НТД до маркування, транспортування і зберігання скляних побутових товарів створює умови для збереження якості в процесі товаропросування до споживача і відповідність його якості світовим вимогам. Compliance with documentation to the labeling, transportation and storage of household goods glass creates preconditions for maintaining quality during tovaroprosuvannya to the consumer and its compliance with international standards of quality.