Перегляд за Автор "Буряк, Дар'я Олександрівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів(2020) Буряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина ЛьвівнаВ роботі доведено доцільність використання манго в технології оздоблювальних напівфабрикатів.Документ Перспективи використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних напівфабрикатів(2020) Дейниченко, Людмила Григорівна; Буряк, Дар'я ОлександрівнаУ статті доведено доцільність використання молочно-білкового концентрату з пюре калини у технологіях оздоблювальних кондитерських напівфабрикатів.Документ Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 139566)(2020) Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Буряк, Дар'я ОлександрівнаСклад низькокалорійного білкового десерту, що містить айвове пюре, сухий яєчний білок, воду, підсолоджувач, який відрізняється тим, що як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить пюре з манго. The composition of a low-calorie protein dessert containing quince puree, dry egg white, water, a sweetener, which differs in that it contains glucose-fructose syrup as a sweetener and additionally contains mango puree