Перегляд за Автор "Бібік, Дмитро Віталійович"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Очищення клеровок жовтих цукрів разом з сиропом(2004) Ліпєц, Антон Адамович; Чагайда, Андрій Олегович; Бібік, Дмитро ВіталійовичМатеріали присвячено очищенню клеровок жовтих цукрів, що відбувається разом з сиропом. Materials is devoted to purification of melt liquor of yellow sugars that occurs with syrup.Документ Спосіб отримання клеровки жовтих цукрів (Деклараційний патент на винахід № 68080 A)(2004) Ліпєц, Антон Адамович; Чагайда, Андрій Олегович; Бібік, Дмитро Віталійович; Черевко, Олег ЛеонідовичСпосіб отримання клеровки жовтих цукрів включає розчинення афінованого цукру та цукру II кристалізації сиропом. Розчинення проводиться сульфітованим фільтрованим сиропом після III корпусу випарної установки в кількості 150-200% до маси жовтого цукру, а невикористаний для клерування сироп надходить для подальшого згущення в IV корпус випарної установки. A method for preparation of melt liquor of yellow sugars involves dissolution of affinated sugar and second crystallization sugar with syrup. The dissolution is performed with sulphated filtered syrup after the third evaporation plant housing at an amount of 150-200% to the yellow sugar mass, and unused syrup for clarification is supplied for the subsequent condensation to the fourth evaporation plant housing.Документ Спосіб очищення перших відтоків утфелю першої та другої кристалізації (Деклараційний патент на винахід № 59222 A)(2003) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Чагайда, Андрій Олегович; Бібік, Дмитро Віталійович; Щербак, Лариса Валентинівна; Воробйова, Оксана ВолодимирівнаСпосіб очищення перших відтоків утфелю першої та другої кристалізації включає розбавлення відтоків до вмісту 50-55% сухих речовин, очищення та фільтрацію. Очищення перших відтоків здійснюють активованим осадом карбонату кальцію в кількості 10-15% до маси відтоку та сульфатом алюмінію в кількості 0,04-0,06% до маси відтоку. A method for cleaning first outflows of first and second crystallization fillmass comprises diluting the outflows to the content of 50-55% of dry substances, cleaning and filtration. The first outflows are cleaned by an activated calcium carbonate residue at a quantity of 10-15% to the outflow mass and by aluminium sulfate at a quantity of 0.04-0.06% to the outflow mass.Документ Спосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва (Деклараційний патент на винахід № 59861 A)(2003) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Бібік, Дмитро Віталійович; Воробйова, Оксана Володимирівна; Чагайда, Андрій ОлеговичСпосіб очищення сиропу бурякоцукрового виробництва включає відбір сиропу після третього корпусу випарної установки очищення сиропу, фільтрацію, повернення сиропу для подальшого згущення в четвертий корпус і концентратор випарної установки. При цьому очищення сиропу проводять дефекосатураційним осадом при перемішуванні, фільтрації. Method for purification of syrup of sugar beet production comprises of the syrup extraction after the third housing of the syrup purification evaporation apparatus, with returning the syrup for following condensation to the fourth housing and concentrator of the evaporation apparatus. At that, purification of the syrup is carried out through defecosaturation residue at mixing and filtration.Документ Спосіб приготування сухого активованого адсорбенту з відходів бурякоцукрового виробництва (Деклараційний патент на винахід № 52378 A)(2002) Ліпєц, Антон Адамович; Гусятинська, Наталія Альфредівна; Гусятинський, Микола Володимирович; Чагайда, Андрій Олегович; Бібік, Дмитро ВіталійовичСпосіб приготування сухого активованого адсорбенту з відходів бурякоцукрового виробництва, який включає дефекосатураційну очистку дифузійного соку вапном і вуглекислотою, відділення осаду, який відрізняється тим, що осад після фільтрування активується гідроксидом кальцію у кількості 0,3...0,5 % до маси осаду та проходить термічну обробку висушуванням його при температурі 120 - 140°С. Method for making dry activated adsorbent of waste of beet-sugar production includes defect-saturation purification of diffusion juice by lime and carbon dioxide, with separation of sediment. Sediment after filtration is activated by calcium hydroxide in amount of 0.3 – 0.5 to the mass of the sediment, and undergoes thermal treatment by drying at temperature 120 - 140°C.Документ Спосіб пробілювання цукру і кристалізації (Деклараційний патент на винахід № 65302 A)(2004) Ліпєц, Антон Адамович; Чагайда, Андрій Олегович; Бібік, Дмитро ВіталійовичСпосіб пробілювання цукру І кристалізації включає пробілювання цукру цукровмісним розчином і водою і відділенням відтоків. Пробілювання цукру І кристалізації проводиться клеровкою цукру ІІ кристалізації в кількості 2,5-3,0 % до маси утфелю і водою в кількості 0,75-1,25 % до маси утфелю. A method for cleansing the first crystallization sugar involves cleansing the sugar with sugar-containing solution and water and refluxes separation. Cleansing the sugar of the first crystallization being performed with clarification of the sugar of second crystallization in the quantity of 2.5-3.0 % to the mass of massecuite and water in the quantity of 0.75-1.25 % to the mass of massecuite.