Перегляд за Автор "Василенко, Вікторія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Напрямки розвитку барів в сучасних умовах економіки України(2014) Василенко, Вікторія Сергіївна; Литвиненко, Тамара ЄвгенівнаБар, як заклад ресторанного господарства, в якому продаж алкогольних, безалкогольних, змішаних напоїв та страв до них і закупних товарів здійснюється через барну стійку, як правило для споживання на місці, поряд з послугою харчування надає цілу низку різноманітних послуг, які останнім часом мають стійку тенденцію до розширення. Bar, restaurant business as an institution in which the sale of alcoholic, non-alcoholic mixed drinks and food to them and Zakupne goods through the bar tend to be consumed on the spot, along with food service offers a range of services, which in recent years have stable tendency to expand.Документ Роль перших страв у здоров’ї та житті людини(2016) Василенко, Вікторія Сергіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаВ статті розглянуто значення перших страв у житті та здоров'ї людини. The article considers the importance of the first dishes in the life and health of a person.Документ Спосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243)(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій МихайловичСпосіб виробництва супу-пюре з печінки (Деклараційний патент на корисну модель № 112243). The method of manufacturing puree soup with liver (Patent for utility model number 112243).Документ Спосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242)(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій МихайловичСпосіб виробництва супу-пюре з рослинної сировини (Деклараційний патент на корисну модель № 112242). The method of manufacturing soup Cream of vegetable raw materials (Patent for utility model number 112242).Документ Інноваційна технологія пюреподібних перших страв(2016) Пушка, Ольга Сергіївна; Василенко, Вікторія СергіївнаВ статті описано інноваційну технологію супів-пюре з використанням кулінарного напівфабрикату. The article describes the innovative technology of soup-mashed potatoes using a culinary semi-finished product.